-

sandra frågar:
vad är sämst för mitt hjärta: rökning eller känslomässigt engagemang i random människor?

rebecca svarar:
är nog ungefär lika dåligt. möjligtvis är rökning lite sämre, eftersom det är dåligt för hela dig och inte bara hjärtat. enligt världshälsoorganisationen dör nästan fem miljoner människor i världen varje år av rökning. känslomässigt engagemang brukar bara gå dåligt, men det kommer antagligen inte att döda dig. tycker mest du ska tänka på att du alltid är fantastisk och klarar dig utan random människor. men, de kan ju vara fantastiska också. så jag tror att rökning är sämst för ditt hjärta. i längden.

Kommentarer
Postat av: sandra

fem miljoner är ju hemskt mycket. och lilla patrick swayze också. men tack och puss. ska sluta. med både och tror jag.

2009-10-19 @ 21:38:52
URL: http://trottoarenochduvorna.blogspot.com
Postat av: Kalle

Rebecca, vilket typ av regn är bäst och vilken film är bäst att se på när det regnar på det sättet och om man inte vill se på Bond-filmen utan springa ut i regnet vilket är den optimala klädseln i sådana fall?

2009-10-19 @ 22:04:58
URL: http://quantumfluxuation.blogspot.com
Postat av: sandra

finns det någon ost som inte blir alldeles sladdrig och omöjlig att hyvla när den nästan är slut? liksom smörgåsost alltså (inte typ feta).

2009-10-19 @ 22:19:31
URL: http://trottoarenochduvorna.blogspot.com
Postat av: Nelly

folk säger att hösten är depptidernas näste. Jag tror inte det. Hösten är den årstid jag älskar som mest(vandra genom allén med höstlöv på asfalten och kala träd mot himlen. Rosiga kinder och sjalar för att sedan komma in i värmen och njuta av det också). Jag vill inte tro på att hösten är depp, men det är precis vad jag själv är nu.

Är det hösten som gör oss deppiga?

2009-10-19 @ 23:06:28
URL: http://istadenmittinatten.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Hur gör man egentligen om man vill börja prata mer med en person som man misstänker att man skulle kunna ha väldigt fina samtal med men än så länge bara har en bekantskapsrelation med?

2009-10-20 @ 10:35:12
URL: http://steep-slope.blogspot.com
Postat av: Petra

hur gör en när hjärtat slår och slår som en trumma. (trumslag helt enkelt). drygnet runt och utesluter både koncentration och sömn?

2009-10-20 @ 21:14:28
URL: http://ordsommordihanden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0